Beställ ID06-kort

Ett företag får endast beställa ID06-kort till egna anställda. ID06-kortet är en bekräftelse på att det råder ett arbetsgivarsamband mellan företaget och personen som har ID06-kortet.

För att beställa ID06-kort behöver du kontakta en av nedan godkända kortpartners. Dessa hanterar också alla frågor som berör beställningen av ID06-kort.

Genom att använda ID06-kort kan du enklare registrera in och utpassering i elektronisk personalliggare –  som är anpassade för ID06-kort. Elektronisk personalliggare är lagkrav från 1 januari 2016.

ID06 godkända kortpartners

För beställning av ID06-kort behövs ett företagskonto hos oss. Registreringen sker hos en av nedan godkända kortpartners som ni väljer att gå vidare med. Beställningar av ID06-kort görs sedan via vald kortpartner.

Skanna pass eller nationella id-handlingar

I samband med registrering av nytt konto hos oss behöver du verifiera din identitet. Vanligtvis görs det digitalt med eID (BankID), men du kan också verifiera dig genom att skanna ditt pass eller nationella id-handling på en av våra utvalda skanningsstationer – oberoende av vilken kortpartner ditt företag valt för kortleverans.

Här kan du se en lista över pass och id-handlingar som är godkända för skanning.
Välj sedan en skanningsstation från kartan och boka in ett möte hos dem för skanning och registrering.