Behörighet att ladda ner fakturor

Med behörigheten företagsadministratör kan rollen “fakturaadministratör” tilldelas sig själv. Ge också den behörigheten till den på ert bolag som hanterar fakturor.
Följ stegen nedan för att lägga upp rollen fakturaadministratör.

1. Logga in på ditt konto i ID06-portalen.

2. Klicka på företagsnamnet och välj användarhantering i rullgardinsmenyn.

3. Klicka på den person som ska ha tillgång till fakturainformation. Har personen ingen användare ännu så tryck på Lägg till användare och fyll i personens e-postadress.

4. Markera därefter kryssrutan Fakturaadministratör och klicka på spara.

5. Ett mejl från ID06 har nu skickats till e-postadressen till den som har tilldelats behörigheten.

6. Klicka på Till tjänsten och logga in/skapa konto.

7. Valet Fakturor har nu dykt upp i rullgardinsmenyn.

8. Klicka på Fakturor i rullgardinsmenyn och välj vilken faktura ni vill ladda ner.

Vid fliken fakturor ser du en sammanställning över fakturorna som visar:

• Fakturanummer
  • Fakturadatum och förfallodatum
  • Status för fakturan
  • Belopp och kvarstående belopp
  • Möjlighet till att hämta PDF-faktura
  • Fakturaspecifikationen kopplat till den specifika fakturan