Föranmäl underleverantör i ID06 Bolagsdeklaration

Följ den här guiden steg för steg, för att komma igång med föranmälan i ID06 Bolagsdeklaration:

1. Beställ ID06 Bolagsdeklaration

Välj den licenstyp som passar ert företag och beställ ID06 Bolagsdeklaration. Endast anslutna företag till ID06 kan beställa tjänsten.

Beställ ID06 Bolagsdeklaration

2. Aktivera tjänsten i ID06 Portalen

Logga in i ID06 Portalen. Där kommer du att se tjänsten ID06 Bolagsdeklaration. Klicka på länken för att gå vidare. Om du inte ser tjänsten, kontakta kundtjänst så hjälper vi dig.

3. Acceptera användarvillkor

När du accepterat användarvillkoren för ID06 Bolagsdeklaration så skapas också ett särskilt konto hos Creditsafe med vilket kredituppgifter hämtas. Avgiften för kontot ingår i licensavgiften för ID06 Bolagsdeklaration. En aktiveringslänk från Creditsafe kommer att skickas till den e-postadress du angivit på ditt personliga konto hos ID06.

Aktivera kontot genom att följa länken och ange ett lösenord. Anteckna lösenordet eftersom du behöver ange det i ID06 Bolagsdeklaration för att slutföra aktiveringen.

Efter det här steget är du klar med aktiveringen och du ska nu kunna föranmäla underleverantörer i ID06 Bolagsdeklaration.

 

4. Föranmäl underleverantör

Logga in i ID06 Bolagsdeklaration. Välj det projekt där du vill föranmäla din leverantör. I projektet föranmäler du underleverantören och fyller i de efterfrågade uppgifterna samt anger en e-postadress till din kontaktperson hos leverantören.

 

5. Granska leverantören och lämna in föranmälan

Granska föranmälan och kontrollera leverantörens status enlig ID06 Bolagsdeklarations regelverk. Därefter bekräftar du och lämnar in föranmälan.

 

6. Leverantören granskas och bekräftas

Den föranmälda leverantören kommer nu att granskas av de parter som ligger ovanför dig i leverantörskedjan. Vid behov kan de efterfråga ytterligare uppgifter från dig om leverantören.
När leverantören är bekräftad kommer du och din leverantör att få ett e-postmeddelande.

Nu har du gått igenom stegen för en lyckad föranmälan av din underleverantör!