Partners

ID06 har flera partners som vi samarbetar med där var och en levererar produkter och tjänster i enlighet med ID06 regelverk.

Våra ackrediterade partners levererar allt ifrån ID06-kort, digitala och mobila lösningar, produkter som hjälper användarna att uppfylla skattelagen om elektronisk personalliggare och arbetsplatskontroll.

Samarbeten med våra partners är viktiga för oss där vårt mål är att ständigt skapa långsiktiga åtaganden och säkrare arbetsplatser.

För dig som vill bli ID06 Partner

Vi blir alltid glada när företag vill samarbeta med oss.

Läs mer om ackrediteringen och hur man blir en ID06 Partner.

ID06-kort

Här ser du våra ID06 Partners som levererar ID06-kort. För dig som ska beställa ID06-kort för första gången behöver ni ha valt en av nedan leverantörer som passar ert företag innan ni kan genomföra beställningar.

För mer information och priser, kontakta någon av våra ackrediterade lID06 Partners nedan.

Need to access testproject in Denmark?

You can place an order for ID06-card through our partner HantverksID here.

ID06 Arbetsplatskontroll

Ackrediterad partner för ID06 Arbetsplatskontroll kan inom ramen för ID06 Systemet och på beställare/byggherres uppdrag genomföra arbetsplatskontroller i syfte att kontrollera; att verksamma företag är föranmälda till arbetsplatsen, att yrkesverksamma personer där är inloggade i närvaroliggare, har aktivt ID06-kort, innehar kravställd utbildning med mera.

Kontakta nedan partners för mer information om beställning.

ID06 Applikation

Hos våra applikationspartners kan du beställa personalliggare, läsare, applikationer och andra ackrediterade lösningar. Läsarutrustning inkl. elektronisk personalliggare beställs av behörig firmatecknare. Vill du veta mer eller göra en beställning? Kontakta någon av våra ackrediterade partners nedan.

ID06 Partner för skanning

ID-skanner

För säkerställd verifiering av ID-handling används skanningsutrustning från 365id AB.

Anti passback

Information om hur ni kan motverka obehörig personal på arbetsplatsen med ”Anti passback”.