Hur lägger jag till en ny användare av Bolagsdeklaration?

Nya användare läggs till genom att klicka på “Användarhantering” i företagsmenyn och därefter välja “+ Lägg till användare”.

Antingen kan du lägger till en användare i taget genom att ange deras e-postadress alternativt anger du en lista med e-postadresser till flera användare.

De tillagda användarna kommer att få en inbjudan med länk till ett formulär där de får fylla i sina användaruppgifter. Därefter kommer de få identifiera sig.